Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 22, 2011

hEaDeR bArU LaGi..

yeah nina tak ada kerja sekarang ni.:face56:nak edit blog orang memang tak cukup masa lah. nak habis cuti ni.:face52:so edit sikit-sikit blog nina ni ha.:face51:header nina tukar sebab nina memang suka edit-edit ni. *perasaan cantik lah tu.:face68:


|
|
|
\/

apa pendapat korang:120:ok tak..:face64:header baru ni nina letak nama penuh nina sendiri..:n:

10 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.