Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

July 6, 2011

생일 축하 합니다 faiz..

hey sume.:face75:straight to the point jela ye.:103:today my unni birthday.:44:you know who:120::face14:adik my bf lah.:face42:yeah tepuk tangan sume.:116:inilah dia muhammad faiz..
-
-
-
-
nina just nak wish HAPPY BIRTHDAY yang ke 18 tahun..
he like korean right:s:yes i mean it.. faiz ni memang hantu korea.:face12:tu gaya pun dah gaya korea dah. ops jangan jatuh hati plak ye..:face54:dia sudah berpunya. yang geramnya selama mana dia nak suruh dekat kak nina ni ha.:face65:hey faiz faiz.. akhirnya saya tahu juga anda bercouple akhirnya. pandai ye sorok. tak apa tak apa.:face64:kantoi sudah dengan saya.:10:nak hadiahkan:120::108:ni kek khas untuk faiz..:29:

:97:saengil chukha hamnida faiz..
semoga panjang umur.. belajar elok-elok ye..:90:
:25:saya doakan faiz tabah mengharungi liku-liku kehidupan
& selamat berbahagia..:face34:

2 comments:

  1. wow hensemnya adik bf kamu...huek3...

    ReplyDelete
  2. hahahaha no komen ;D dri pihak dia thanks ;)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.