Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 3, 2011

Contest Blog Saya Pink

hello korang. act banyak yang nina tertangguh ni. dari semalam cik pink ajak nina join contest dia. thanks cik pink:x:

syarat-syaratnya ialah:

1mestilah ada ciri-ciri blog pink. sikit-sikit pun tak apa
2follow blog cik pink (follow 2 2 kotak)
3buat entri ringkas tentang contest ni. . (banner, due date, banner di atas)
4tempekkan url entri tu ke ruangan komen ok..
5kontest ni terdiri daripada 2 kategori:
1) blog saya pink & kemas
2) blog saya pink & cute
PILIH SALAH SATU SAHAJA

DUE DATE : 1/6:65:26/6/11
nina pilih kategori BLOG SAYA PINK & CUTE

2 comments:

  1. hahaha..thx join..nak tanyewww..kategori mana yg awak pilih.....

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.