Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

June 3, 2011

BuLan 6 - tHe BeSt Of ThE mOntH

pagi sume.:face45:apa khabar:s:harap sihat ye. ok bulan 6 ialah bulan yang paling best lah bagi nina. nak tahu sebab apa... sebab bulan ni ramai besday family nina lah.:face43: banyak-banyak bulan.. bulan ni juga yang ramai.

5/6
:65::44:my niece - SARAH MARYAM

8/6
:65::44:my sista - NUR FATINAH

9/6
:65::44:my cousin - NURUL SYUHADA

10/6
:65::44:my sista - IDA RUHAYU

banyak kan.. tu lah nina kata tadi bulan ni ramai besday. maybe korang juga kot. bulan tengah mesti ramai mak-mak yang bersalinkan korang kan..:face64:so nina nak mengucapkan HAPPY BIRTHDAY !!! seronoknya ramai yang dah makin membesar && tua..:face34:

4 comments:

  1. heee~ sy pn buln 6 jgak... ^_^
    26 aribuln la tp...hukhukhuk.. :D

    ReplyDelete
  2. kte pun bulan 6..gemini2.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. hehe owh bgsla..
    rmai yg lahir bln 6 :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.