Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 14, 2011

SuDaH pULiH!!

hey sume. lama dah tak update blog kan. sudag pasti sume merindui blog. hehe almaklumlah blog kita baru-baru ni buat hal sikit. so sume pun nampak lesu && tangan mula gatal nak update banyak story kan. hehe samalah macam nina juga. aduh! bosan sangat bila blog buat hal hari tu. ada entry && komen nina pun da hilang da. sangat sedih . tapi nak buat macam mana kan. em alhamdulillah blog kini semakin pulih. baru keluar dari ICU kan. nina pun tak tahu apa masalah yang sebenarnya penyakit dia. doc tak dapat nak beritahu. hehe baru-baru ni tak ada story yang menarik. cuma tadi ada 2 perkara yang lawak && geram sangat yang nina nak share dengan korang..
kes pertama

hehe wah macam kes jenayah pula kan. hehe act tadi minum petang mak nina suruh beli pau dekat belakang rumah ni. jiran nina la yang jual. ada akak or adik tah tanya nina sekolah tingkatan berapa. haha lawak kan soklan tu. nina && akak nina pun tergelakla. pastu nina cakap dah u dah. haha terus ternganga akak tu. nina ni ada gaya budak sekolah ke? yela dengan saiz fizikal nina ni yang kecil kot. 
kes kedua

ni memang geram sangat. tadi nina pergi kedai. dekat dengan rumah nina je. sampai rumah mak cakap ayam tu ayam busuk. mak suruh tukar or refund. so pergi kedai tu cakap dekat akak tu yang ayam busuk. nak tahu akak tu cakap apa?? dia terkejut. dia cakap ayam memangla busuk. tengok akak pegang ayam pun busuk. dia tak percaya. pastu cakap dekat tokey dia pula. dia suruh tukar lain. last-last akak tu refund duit. kami geram gila dengan akak tu. lama juga cakap. dia macam tak percaya && tak nak terima. dia cakap lagi tak pernah ada orang lain komen. ee tolonglah. ada je orang tak puas hati tapi bukan komen kat KAU oiii akak!! ee geram betul la.. 

2 comments:

  1. anda direview

    http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/mereka-pulak-direview.html

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.