Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 25, 2011

ReSuLt ExaM FiNaL UiTM pArT 4 dAh kUaR && HaNg Out WiTh My BFF



hey korang. hari ni result dah kuar. :face39:tapi nina dah tengok semalam. sepatutnya hari ni tapi semalam nina try buka dah boleh tengok dah. alhamdulillah... syukur sangat. berkat nina study. cewah:q:usaha tu berbaloilah. tak delah rasa tertekan. rasa lega sangat.:face42:bernyanyi-nyanyi nina semalam. riang sangat.:face54:lena tidur malam tadi. nina tak sangka boleh dapat macam tu. nina tak nak tunjuk sebab result nina tak cemerlang sangat macam orang lain:face56:tapi luluslah semua..

cute5

dan tadi nina baru balik dari bandar. keluar kejap settlekan bayaran yuran pengajian:26:MUET. terima kasih pada my bff, hanum sebab temankan nina pergi bank tadi:26:jalan-jalan sekali. sangat best:119:sayang kau lebih:119::face19:next time boleh keluar lagi kan..

8 comments:

  1. hehe awat tanya dalam ni ira..
    ak rasenye sec 2 kot sebab ko tau kan bel ak..

    ReplyDelete
  2. hahaha nak tanye dlm hp takde num ang =P
    mcm tak cye ouh eco aku lepas =P

    ReplyDelete
  3. hahaha fb kan ada..
    xpe t ak bg no ak..
    xpn mntak kt bella ke iera ke :D
    huhu syukur kan..
    ak pn cm2 gak :D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.