Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 15, 2011

FoLLoWeRs BeRtUaH !!!

petang sume. yeah nina senyum dengan bangga. siapa ye followers bertuah ni. jeng jeng. ha.. kalau korang nak tahu nina ni suka bagi awards secara surprise. hehe nina tak beritahu pun siapa. bila dah terkena baru nina announce. hehe agak-agak siapa la ye?? hehe jom kita tengok..

siapa tu??? hehe nina nak wish congrats to


kerana menjadi followers bertuah 1717. hehe suka tak suka tak? (buat muka comel).. ni award ila ye..


hehe simple je nina buat award ni untuk ila. terima la ye. harap ila sukalah.. :) terima kasih lagi sekali sebab anda followers nina yang ke 1717. ha nak tahu sebab apa nina pilih 1717 ni?? hehe sebab bulan 7 ialah bulan kelahiran nina && no tu pula no yang cantik bagi nina. 

siapa yang tak terpilih janganlah marah ye. tapi anda tetap followers nina yang superb! terbaikkkkkk dari ladang. hehe yang belum follow && nak follow silalah buat demikian ok? sebab lepas ni ada lagi nina nak bagi award. hehe nantikan ye. kita tengok siapa yang terkena.. hehe omedetougozaimas && arigatougozaimas! jaane!

p/s untuk ila : nak ambil award ni copy je ye. highlight pic tu then klik ctrl + c ok? :)

6 comments:

  1. hehe alala t kalo adik ad rezeki dptla ye :)

    ReplyDelete
  2. hehe..

    eh eh eh...tetiba terasa bertuah;-)

    thanks dear....;-)

    ReplyDelete
  3. ooo ila follower bertuah..
    hihikk..
    cantek no 2..
    1717

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.