Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

May 27, 2011

DaY 10 : 10 FinAL WorDs

pagi sume. wah awal nina bangun pagi ni. act nak ikut my love pergi kl lagi ni. tapi tak tahu lah kalau jadi ke tak.:face43:tak apa kita sambung cabaran yang terakhir.:99:sini kalau nak tahu..


1akhir sekali habis juga cabaran ni sampai 10 hari
2nina fikir tak dapat nak menghabiskan cabaran ni. yela kadang-kadang busy sikit:26:sifat malas tu ada
3tapi yang sedih cuti sem nak habis dah
4nina balik semula KL hari ahad ni
5rasa tak nak balik. nak duduk rumah lagi
6result ok alhamdulillah..
7tapi masih rasa tak cukup bagus lagi
8nina takut nak berhadapan dengan sem baru ni
9subjek baru:26: maybe kawan pun baru
10that's all. bbye:q:

2 comments:

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.