Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 11, 2011

sEdiH..

hey semua. nina tak de mud da nak post entry. nina sedih.. yela bila nina perlukan orang, bila nina susah tak de sape yang hulurkan bantuan. sedih gila. terasa yang amat sangat. bila orang lain susah ada je hulurkan bantuan. kenapa jadi macam ni? sebab nina tak de geng macam korang ke? sebab nina selalu sorang-sorang kan.. tu yang korang tak nak tolong nina. kebetulan korang cancel kata nak teman nina la.. its ok la. nina terima alasan korang tu. tapi bila nina minta tolong orang lain tak de pun nak tolong juga. habis kalau korang susah nina tolong je.. bukan nina nak ungkit tapi terkilan sangat. ye mybe nina bukan macam orang lain. 


masalahnya dari dulu sampai sekarang nina selalu jadi macam tu. kenapa? apa salah nina kat korang ha? em rasa nak nangis da. petang ni sepatutnya nina pergi pejabat mara. tapi tak de sorang pun nak teman. bukan nina tak boleh pergi sorang-sorang. nina boleh je. da biasa da sorang. tapi 1st time pergi sana. nina tak berani la. perlukan kawan untuk teman. tengokla karang still tak de orang nak teman or ada. sampai hati korang buat nina macam ni... bukan ari ni je nina terasa. da lama da nina terasa tapi nina tahan je. sabar je. korang pun maybe terasa dengan nina juga.. kadang-kadang kalau nina tak de mud dengan korang tu maknanya nina terasa la tu.. tak pela korang.. terima kasih la jadi kawan nina ye :(

10 comments:

  1. rlex laa...
    storie jewp at belog...
    myb leyh kurg an cket cdeh uhh..
    senyum?? =)

    ReplyDelete
  2. em 2la. sy lpskan tensen kt cni jela. nk ckp ngn sape ag.. ok2 thanks :)

    ReplyDelete
  3. urm~kita bako aje~huhu

    ReplyDelete
  4. xpe nina...allah beside u...:D

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.