Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 21, 2011

AIS280 - DoNe!

hey semua. em nina tadi ada paper AIS. ops lupa AIS tu kod pada subjek computerized accounting. em pasal komputer-komputer ni. wah sangat seronok bila paper 1st hari ini dah settle. em tinggal lagi 4 paper nak habis untuk sem ni. hehe suka suka ! setelah penat lelah study subjek ni. cewah ! tak boleh bla ayat aku ni. hehe em tapi tadi nina lupala. padahal baru baca. ee tensen betul. geram je tengok paper tadi. nina tahu tapi tak ingat. biasalah bila dalam dewan. gabra lebih. tu yang lupa tu. hehe tapi tapi 80% la nina boleh buat. alhamdulillah.. syukur sangat. tapi risau subjek yang lain. susah.. aduh !


em kena study ni ! btw gudluck ye pada yang exam juga macam nina ni.. hehe

2 comments:

  1. Kte p0n dlu ad amek sbjek ais 2, dpt c+ je sb main2, sedih2, =(

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.