Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

April 28, 2011

AdA oraNg CaKaP niNA BODOH???

selamat pagi korang. hey nina panas ni. pagi-pagi je dah ada orang cakap nina BODOH. hello?? u siapa nak cakap nina bodoh ni. dah la tiba-tiba datang blog orang. tak bagi salam tak apa ke. ni main terjah kata nina bodoh. apa yang BODOH sangat tu sampai KAU cakap nina macam tu ha??? 
ha korang nampak yang nina letakkan dalam box merah tu? ha biar nina tayang sikit nama tuan yang cakap nina BODOH tu. suka hati dia je. nina tak tahu apa-apa dah kata nina bodoh. ee tension betul. sabar jela. nina ni dah kira baik dah tak menyumpah KAU tau tak? sebab nina ni tengah final. malas nak ambil port sangat. kalau tak tak tahu la nina nak buat apa. 

p/s : kepada AINA tak tahu hujung pangkal siapa tah budak ni, siapa KAU nak cakap nina ni BODOH!!! my parents pun tak pernah cakap nina BODOH. apa tah lagi KAU. KAU dah cerdik sangat ke sampai nak panggil nina ni BODOH ha!! fikir-fikirla dulu sebelum nak cakap tu. nasib baik KAU tak tinggalkan link. macam tau-tau. kalau AKU jumpa KAU aku pula nak cakap KAU bodoh. KAU sakit hati tak ha??? sengal!!!

9 comments:

  1. 2la. tah apa2 tah bdk tu.. xsal2 nina kne :( ok iqa thanks a lot :)

    ReplyDelete
  2. ape la dia 2..
    suke aty nina la nk wt ap...

    ReplyDelete
  3. ishhhhhhhhhh...suke hati la blog org nak tulis2 cmne pon..xbaik btol ckp gtu...adessss...manusia...sabor yea kak..

    ReplyDelete
  4. abaikn je..
    die dengki ngn awk..
    cian kat awk..

    ReplyDelete
  5. BODOH Nye ORG TUUHHHH ! Geraaaam ,

    ReplyDelete
  6. aah btul la. ske atila blog nina. tp tulisan pe yg dia xphm? tu yg nina tak phm tu. tbe2 kte nina bodoh.. sedih kn :( thanks korang. nina kembali senyum :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.