Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 25, 2011

Segmen aku kaki blogging

hey semua selamat petang. hehe eh da nak malam da. btw tadi nina diajak oleh akmal untuk join segmen dia. ni kali ke2 nina join segmen dari akmal.

syarat-syaratnya:
- sila letak header saya ni pada entri korang..
- tajuk : SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING (tak makan pun tak apa) 
- jawab soalan2 mudah ni.. senang je bukan pasal soalan add math pun atau pun sejarah dunia.. huhu.. tentang blog korang je... =)
1. usia blog korang?
em nina pun tak berapa ingat da. memang tak kira pun. hehe tapi nina ingat nina 1st menceburi blog sejak september 2009 lagi. ha berapa tahun? korang kira la ek. hehe

2. dalam 1 hari berapa entri korang post?
em tak tetap. kadang-kadang 1 or more. kadang-kadang tak post langsung sebab bz sangat kan. hehe

3. apa yang best tentang blog korang?time ni la korang nak promote blog korang..huhu 
haha owh promote ye akmal. hehe act ramai yang kata blog nina comel walaupun banyak kali nina edit blog ni. asyik tukar je apa-apa yang ada dalam blog ni. haha tapi blog nina tak dela lawa sangat & biasa je. story pun kalau nina nak share nina share la. dan kalau ada yang nak minta bantuan nina da sediakan form & korang isi je. in fact, nina sediakan tutorial lagi untuk korang. hehe hope korang sudi la datang & follow nina ye.. 

4. cara korang berblogging dan promote blog?
cara nina ialah nina suka blogwalking & tinggalkan jejak kat shoutbox diorang. nina ada juga nak buat contest & segmen macam akmal ni tapi tak kesempatan lagi. hehe tunggu bajet & masa yang secukupnya. hehe

5. blog yang korang suka serbu?kenapa?
blog fatin liyana sebab dia cantik & blog-blog yang comel :) suka sangat bw situ. lama la kalau nina bw blog diorang yang comel & lawa tu. hehe

6. impian korang dalam dunia blog ini?
impian nina ialah nina nak teruskan dalam dunia blogger & teruskan berblogging sampai nina give up. haha pastu nina harap blog nina jadi salah satu orang buah mulut orang. hehe maksud nina akan kenal nina dari blogla. bukan sebab nak jadi femes ke apa ke & dapat menghias blog dengan comel, cantik & kemas. yeah! :) oh tak lupa dapat kena ramai orang lagi.. dapat kawanla..

kalau dah siap paste kan link korang kat cni ye..
sapa2 yang join saya akan letak blog korang dalam bloglist akmal.. =)
tarikh tutup segmen Ahad ni 27/4/2010 jam 11.59PM


6 comments:

  1. Aslmkm..
    hYe!
    j0m j0in GA h0neyz..
    http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/03/misz-h0neyz-1st-giveaway.html
    ;)

    ReplyDelete
  2. memang comel pn blog ni..huhu..=)

    anyway dah buat entry psl segmen ni..=)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.