Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 4, 2011

Contest 'I Love Pink'

hey nina kembali lagi. hehe thanks to berry sebab ajak nina join contest ni.


syarat-syaratnya ialah:
1) Pic tidak melebihi 2 ORANG 
2) Buat 1 ENTRY tentang contest nie.. tulis je ape2.. 
3) LINKkan kepada tuan blog ni
4) Jangan lupe Follow tuan blog ni dan  WANMYZURA coz beliau yang sponser hadiah 
5. TAG 3 orang je

simple je kan syarat-syarat dia. ok pic yang dipertaruhkan..
-
-
-
-
-
-

taraa.. hehe ok tak? hehe act nina tak berapa suka pink tapi kebanyakkan barang, baju or apa-apa jela mesti ada kaitan dengan pink. hehe pelik-pelik. ok nina tag alia, tiha & rara. tiada paksaan untuk join ye :)

8 comments:

  1. pink color..hehe..same mcm niesz, suka ijau tp majority brg color pink..

    gud luck ek :)

    ReplyDelete
  2. hehe owh. hehe tau xpe. eh ske hijau? sme la ngn sy. ok thanks :)

    ReplyDelete
  3. bkn main comel lg kai tdung pink..

    ReplyDelete
  4. i dh join.
    :)
    http://izyancurlcurl.blogspot.com/2011/03/organizer-mizz-nina-contest-i-love-pink.html

    ReplyDelete
  5. eh sharifah bukan sy organize contest ni. sy pn join gak :) hehe

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.