Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 3, 2011

Bloglist Budak Kuat Makan

hey nina join lagi bloglist ni dari adik amelia. jom korang join.

Budak kuat makan
syarat-syaratnya ialah:
1. Mesti menjadi follower blog BKM.
2. Buat satu entri ringkas bertajuk 'Bloglist budak kuat makan'
3. Letakkan header BKM dan linkkan ke entri ni.
4. Tag 2 atau lebih bloggers. Pastikan mereka tahu.
5. Pos link entri anda di ruangan komen entri ini.
hehe best kan nama blog ni. yela kalau pergi blog dia mesti rasa nak makan. haha act nina pun kuat makan juga. tapi badan still macam ni. style nina makan sikit tapi banyak kali. ha macam mane tu? haha so nina join la to support for blog budak kuat makan ni :) nina tag tiha & alia !

3 comments:

  1. hahah,,,budak nih patut join http://jajasukemknjajan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mia: hehe ok :)
    tnie: hehehe ok sy bw :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.