Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

March 21, 2011

BiLA kELaS CaNcEL Pe AnDa raSa???

haha ha korang jawab jawab apa nina soal kan tu. hehe bagi nina sangat la seronok. yela bila tak de kelas kita tak payah susah masuk kelas dengar lect mengajar. amboi.. jahatnya nina ni. haha tak payah mengantuk dalam kelas. bila mengantuk tak dengar da apa lect cakap. bukan nina tak suka pergi kelas. of kos la suka nak menimba ilmu. tapi kadang-kadang lect tu mengajar buat student bosan. kalau pandai menarik perhatian student tak pela. memang excited la nina pergi kelas. macam 1 kelas ni ha nina memang excited la pergi. lect dia buat nina tak mengantuk sngat dalam kelas. selalu buat lawak. haha bak kata orang syok sendiri tapi best la. hehe seronok sampai senyum ke telinga ni ha. haha nak lompat pun ada sebab kelas cancel. mybe lect nina tu tak sihat. ada appointment dengan doktor. kawan nina cakapla. hehe


macam dunia ni ak yang punya. haha tapi petang kang nina ada meeting. *wooo meeting.* haha 1st time meeting kat kolej ni. nina mengaktifkan diri sendiri. susah la nak aktif kat kolej ni. not fair! bagi orang dekan je. orang yang femes dengan lect. ee tensen betul la. tapi degree nanti memang nina belajar tempat lain la. hehe da plan da dengan bf nina nak belajar mana & kos apa nak ambil lepas ni. merancang masa depan la katakan. haha nina pun tak konfem lagi nak teruskan akaun ke tak. haha nak try ambil bidang lain pula. tapi tengokla dulu keadaan. if ad peluang teruskan lagi, nina teruskan. kalau tak tak dela kan. haha ok la sampai sini ni nina nak membebel. share kegembiraaan dengan korang je. hehe jangan jeles tau kelas nina cancel. da la 1 kelas je hari ni. hahaha

3 comments:

  1. paling suke kalau kelas cancel..

    ReplyDelete
  2. panglima muda: sebab anda selalu meeting. nina baru 1st time tau. sedih kan :(
    zura: hehe tau xpe. nina pun ske gak :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.