Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 14, 2011

HaPpy VaLeNTiNE's Day!!

hello sume. hehe nina baru balik dari kelas. dan menjamu selera td. menu hari ni ialah nasi ayam. pergh sedap siot. haha ok korang tau kan 14022011 hari ni adalah valentine's day. so nina nak wish..


bagi yang menyambutnya. nina tak mention siapa pun just to everyone that celebrates this day. tak semestinya agama islam je. agama lain pun sambut gak kan. hope enjoy this day. semoga dipenuhi kenangan manis bersama. hehe

tolonglah faham statement ni dulu. jangan main cakap je. ADUH!

4 comments:

  1. eh tau la. but sy ckp yg menyambutnya. xsmstinya islam je kan. cuba phm ayt sy tu. aduh!

    ReplyDelete
  2. yeaa..
    mari berkasih sayang sesame kwan..
    =)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.