Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

February 7, 2011

20 FakTa Gile

hai nina kembali lagi. hehe nina kena tag dengan cik hani. nina kena buat entry pasal 20 Fakta Gile tentang orang-orang di sekeliling nina. so tugas nina ialah hanya buat fakta ni untuk 4 orang & divide kepada 20 fakta. disini kita kena buat 5 fakta tentang diri korang, 5 fakta tentang ibu/bapa korang, 5 fakta tentang sahabat karib/best frenz/buddy/BFF korang, & 5 fakta tentang pakwe/makwe/suami/isteri korang.. pastu tag la 5 orang kawan2/sedar mare/sahabat blogger korang.. paham? hehe wah susah tu cik hani. alamak kena perah otak nak fikir ni. hehe cik hani ni saja je ye nak suruh nina exercise otak. hehe tapi tak pe. seronok juga join ni. ok mari nina mulakan sekarang..

Fakta tentang diri Nina:
 susah nak menghafal. haha dari dulu lagi. tu kena study awal & lebih sikit untuk memahami
 tak suka mop lantai & sapu sampah. haha nanti pening. tak tahu nape
 kuat cakap & ketawa (tapi tengok situasi & tempat juga)
 malu tak bertempat
 tiada keyakinan (bila berhadapan dengan orang)


Fakta tentang emak:
 susah nak tengok menangis
 kuat membebel tapi seronok kacau mak! hehe
yang paling rapat dengan nina
 pandai bergurau
 selalu bercakap dengan kucing & tanaman. hehe bukan gila ok


Fakta tentang BFF Nina:
  gelak kuat bila jumpa. haha macam tak jumpa 10 tahun je
 gurau bagai nak gila. haha
  walaupun otai macam tak de perasaan je tapi take care gila sal nina. seronok dapat kawan macam tu. haha
 suka nyanyi tak kira tempat. haha kadang-kadang malu juga tapi best! hehe
 tak tahu malu. haha (rahsia)

Fakta tentang bf Nina:
 malu nak nyanyi depan nina walaupun ambil bidang muzik. hehe
 kadang-kadang ternyanyi tanpa sedar. haha boleh tahan juga suara bf nina ni. hehe
 nampak je macam tu bf nina tapi setia & menyayangi nina sangat-sangat. hehe (OMG!!! ILYSM SYG!!!)
 tak suka guna duit perempuan. OMG terharu nina. thanks 4 everything..
 terima nina dengan seadanya walaupun nina ni macam ni. hehe tak boleh bagitahu secara details. rahsia..

Tag 5 orang:
housemateku aida
housemateku tiha
kawanku alia
sahabat blogger rara
sahabat blogger anak gemilang

yes ! akhirnya nina siapkan juga. aduh ! tak tahu la kena ke tak dengan fakta gile yang cik hani maksudkan. harap-harap betul la ye. hehe susahla nak fikir. hehe btw seronok. hope yang nina tag tu join sekali. tapi tiada paksaan ye. hehe

5 comments:

  1. ehehe!!
    first time dgar org pening kepale kalau sapu sampah or mop lantai...
    kih3~ comel3~ (^-^)Y

    ReplyDelete
  2. haha 2la. memang macam tu tau cik hani. hehe tapi nina wat juga. kena tahan la pening tu. hehe btw thanks ! :)

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt biporen pndai nyanyi..
    hee

    ReplyDelete
  4. biporen = boipren.. salan tkan lak.. hakk3

    ReplyDelete
  5. hehe ok xpe cik ezy, nina phm lagi. hehe thanks ! :)

    ReplyDelete

Thank you for comment. Come again :)

WARNING!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Seseorang yang menggunakan applikasi dengan memulakan penghantaran apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan satu kesalahan dan boleh didenda tidak melebihi RM 50,000.00 @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.